Butikblågul.se inriktar sig på blågula kläder och prylar som är Sverigerelaterade. På de flesta produkter hos oss kan du välja till eget tryck utan att du behöver betala dyra startkostnader. Vi har kläder och accesoarer i många olika modeller och färger och säljer plaggen neutrala eller med ditt eget tryck på. Gå gärna in i vår avdeling designa själv, där kan du gå in i vår designmotor och lägga till texter, bilder och ikoner på kläder och därmed göra ditt egna unika plagg.

Vi har kontakter med massor av grossister och maila oss gärna om ni är ute efter större kvantiteter av någon produkt så kan vi säkert fixa ett bra pris på detta.

Önskar ni beställa kläder med företagslogga, klubblogga eller andra tryck kan ni maila er förfrågan till: [email protected]

Vi kan även ta fram kläder och reklamprylar i helt egen design. Kontakta oss med din idé så kan vi se om vi kan förverkliga den åt er.

Kunder hos Butikblågul.se

Vi säljer mycket till sverigesupportrar som vill ha billiga kläder till något event. Ofta hör kunder av sig till oss och behöver en produkt med tryck till ett event eller till den dagliga verksamheten och vi kan lösa det mesta.

Du kan givetvis även köpa kläder som privatperson på vår sida och det går bra att beställa 1 enda plagg med eget tyck på.

Besök vår systersajt eller samarbetspartner Gula Väggen

Vi har, förutom Butikblågul.se, även sajten Netshirt.se och är stolt sponsor till Gula Väggen

Netshirt Group AB:s Historia

2001 – Tobias Bengtsson bildade Netshirt och började då att sälja sportkläder med eget trycktillval.

2003 – Netshirt.se publicerades, och en produkt som sålde mycket var Sverigetröja med eget namn och nummer. Sedan har Netshirt.se växt år för år och så även sortimentet.

2008 – Verksamheten utökades med en fysisk butik ihop med Bentex Arbetskläder.

Bentex Arbetskläder startades av Lars Bengtsson (far till Tobias Bengtsson) och inriktade sig på arbetskläder med möjlighet att få egna tryck på. Även Bentex drev en webbutik: www.bentex.se med inriktning på arbetskläder.

2011 – Netshirt och Bentex beslutade att slå sig samman och bildade Netshirt Group AB. I samband med detta kom även Andreas Bengtsson (bror till Tobias, son till Lars) in som delägare i bolaget. Netshirt.se har därefter ökat sitt sortiment med arbetskläder. Sedan sammanslagningen har företaget växt och har anställt personal för att hinna med orderhanteringen.

2012 – En ny webbutik lanserades: www.butikblågul.se där man inriktar sig på blågula produkter till Sverigesupportrar.

2013 – Netshirt Group öppnar ny butik i centrala Tranemo, på Storgatan 16.

2014 – En uppdatering av Netshirt.se lanserades, med egen designmotor där man kan designa ett antal produkter själv och direkt se resultatet.

2015 – Vi lanserar våran tredje webbutik – Fyndakläder.se där vi säljer ut partier och utgående artiklar till ett mycket bra pris.

2016 – Vi går med i Connect Väst FöretagsAcceleratorn.

2017 – Vi köper upp Sverigeklader.se

2019 – Vi byter plattform på www.netshirtgroup.se – nu erbjuder vi också företag egna webbutiksavdelningar + enkelt sökverktyg för över 50 000 produkter.

Som led i vårt miljöarbete öppnade vi en shop in shop i Återbruket – Limmared. Istället för att skicka returer m.m. tillbaka till leverantörer så säljer vi ut dem billigt på återbruket och minskar vår klimatpåverkan + stödjer Återbruket och deras hjälporganisation.

2020 – Vi byter plattform på våra webbutiker för att anpassa oss till ökad mobiltrafik samt fräscha upp layouten – www.netshirt.se, www.butikblagul.se samt vår B2B sida www.sverigekläder.se

  • Vi blir Premiumpartners till Gula Väggen och leverantör av personalkläder och supporterkläder kopplade till Gula Väggen. Vill ni ha fest och upplevelser i samband med landskamper så sök upp Gula Väggen – de är helt enkelt bäst på att leverera mervärde till Blågula fans.

Butikblågul.se drivs av Netshirt Group AB

TEAM BUTIKBLÅGUL: